Započela su predavanja u sklopu 3. Programskog ciklusa projekta HUBBAZIA.

Pozivamo sve zainteresirane na nam se pridruže! Kontaktirati nas možete na: hubbazia@opatija.hr.

O projektu HUBBAZIA

Riječ je o projektu Grada Opatije koji je prvi takve vrste u Hrvatskoj. Projekt HUBBAZIA – Centar za inovacije u turizmu, sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a ukupna vrijednost projekta iznosi 2.5 milijuna kuna od čega EU sufinancira s 1.9 milijuna kuna, odnosno 83.6%.

Projektom su se obuhvaćena dva temeljna cilja:
1. Adaptacija i moderno opremanje prostora suterena Vile Antonio u svrhu aktivnosti projekta, te svrhu širenja ponude za mlade, nezaposlene, za kreativce, studente i sl.
2. Organizacija edukacija za poduzetnike početnike koji žele razvijati svoje poslovne ideje, a u cilju jačanja poduzetništva.

Program inkubacije poduzetničkih ideja u turizmu provodi se u suradnji sa Visokom poslovnom školom PAR. Sve radionice i edukacije su besplatne, čak je osiguran i potrošni materijal i pribor. Glavni cilj projekta je osnažiti razvoj poduzetništva koji će dodatno jačati kompetencije i vještine poduzetnika putem raznih edukacija i radionica. Posljedično povećati zapošljavanje, otvoriti nova radna mjesta, jačati konkurenciju i stvarati novu poduzetničku snagu za razvoj cijele zemlje.

Sve radionice i edukacije su besplatne, čak je osiguran i potrošni materijal i sav potreban pribor. Ulazi na sva događanja u sklopu projekta su besplatna i otvorena za javnost, a korištenje prostora za korisnike je također bez naknade.

Uz predavanja i radionice, u projektu je moguće sudjelovati i u dane otvorenih vrata kada možete doći do besplatnih poslovnih savjeta ukoliko imate ili tek želite otvoriti malo ili srednje poduzeće. Termini besplatnih poslovnih savjetovanja biti će dostupni na web i facebook stranici projekta.

Grad Opatija poziva sve zainteresirane da nam se jave preko naše web stranice hubbazia.opatija.hr ili na e-mail: hubbazia@opatija.hr, a aktivni smo i na facebooku i instagramu.