U novoosnovanom opatijskom poduzetničkom centru Hubbazia održano je predstavljanje digitalne turističke platforme „Visit Kvarner“. Predstavljanje je bilo namijenjeno gradonačelnicima, načelnicima i direktorima turističkih zajednica s područja Opatijske rivijere.

Digitalna turistička destinacijska platforma „Visit Kvarner“ inovativno je tehnološko rješenje javne ustanove Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije razvijeno u dogovoru s Turističkom zajednicom Kvarnera, koje objedinjuje sve informacije korisne turistima, posjetiteljima ili žiteljima pružajući istovremeno poduzetnicima, lokalnim samoupravama i turističkim subjektima izravan pristup svim turističkim sadržajima na području Primorsko-goranske županije. Izrađena je u suradnji s riječkom start-up tvrtkom Exevio.

Aplikaciju su predstavili direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov, ravnatelj Regionalne razvojne agencije Vedran Kružić i Andrea Jurić iz tvrtke Exevio.

Uvodni govor održao je voditelj HUBBAZIA-e Tomislav Lesinger te je poželio puno sreće novoj aplikaciji, a iskoristio je i priliku da pozove sve zainteresirane da se prijave na Projektne Cikluse koji će se održavati u našem prostoru.