Poduzetničke ćakule  sa izuzetnim gostima i stručnjacima u svome poslu o vječnoj dilemi:

Poduzetnik se rađa ili se poduzetnikom postaje?

+ uvodno predavanje TONIJA MILUNA,

najpoznatijeg hrvatskog matematičara i financijskog vlogera

 

u ime Grada Opatije i poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA, pozivamo vas na poduzetnički panel koji će se održati u crvenoj dvorani Vile Antonio, Nazorova 2, Opatija, i to ove srijede, 28. lipnja 2023. s početkom u 17.00 h, a na temu: “Poduzetnik se rađa ili se poduzetnikom postaje?”

 

Bolji životni standard, ali i osobno zadovoljstvo te uspješnost, ovisi između ostaloga i o financijskoj pismenosti građana, a izvrstan izbor za edukatora je omiljeni matematičar i financijski vloger – Toni Milun koji na svojim kanalima već godinama obrazuje građane na temu financijske pismenosti. Upravo će se ovo događanje započeti uvodnim predavanjem ovoga poznatoga TV lica i najpoznatijeg matematičara u Hrvatskoj. On će u svom izlaganju govoriti o temi „Osnovno financijsko opismenjavanje“, koje će ovoga puta imati naglasak na poduzetnike i njima pripadajuće specifičnosti djelokruga poslovanja.

 

Od 18h uslijediti će Poduzetničke ćakule koje će moderirati Vedrana Lisica Pavlović (HRT – Radio Rijeka), a Toni Milunu će se pridružiti Vedran Jakominić, poznati ugostitelj,  jedan od vlasnika franšize King’s caffe i poduzetnički aktivist, te Mateo Starčević Filipović, vlasnik agencije za digitalne proizvode Bright Dock poznati po planetarno popularnoj aplikaciji Huuk.  Panelisti će opisati svoja iskustva i podijeliti znanja o tome kako uz formalno obrazovanje i edukacije razvijati  i vlastitu poduzetničku intuiciju te poduzetnički karakter.  Također, pokušati će odgovoriti i na pitanje poduzetništva kao poziva, te je li u stanovitoj prednosti onaj poduzetnik koji se rodio s x faktorom  ili onaj koji je ulagao u svoja znanja i kompetencije.

Veselimo se Vašem dolasku!

ULAZ BESPLATAN