Pred brojnom publikom u Hubbaziji održan treći Demo day

 

Organizatori, Grad Opatija i Visoka poslovna škola PAR organizirali su događanje pod nazivom 3. DEMO DAY, a predstavili su se polaznici projekta sa svojim inovativnim poduzetničkim idejama, a nastale u sklopu edukacijskih ciklusa koje su polaznici pohađali u sklopu 3. Programskog Ciklusa.

 

Silvio Budicin predstavio je svoju inovaciju Polybilliards – nove igre biljara, Pera Marjanović i Valentina Perović  predstavile su svoju ideju VIP – moderne agencije za luksuzna destinacijska vjenčanja, Teo  Mataija predstavio je ideju Liburnijske craft pive (sa okusima maruna, trešnje i šparoga), Tea Vehovec predstavila je svoj rad kroz tvrtku Kao Mak sa kojom uspješno provodi psihološke radionice za djecu.

 

Stručni žiri u sastavu; zamjenica gradonačelnika Grada Opatija – Kristina Đukić, dekanica PAR-a doc. dr. sc.  Gordana Nikolić, te Pročelnica odjela za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije Tamara Sergo, donio je odluku da je najbolju prezentaciju imao Silvio Budicin za projekt Polybilliards – nove igre biljara. Tvrtka NOVAX je poklon bonom nagradila najbolju prezentaciju. Svi su sudionici nagrađeni prigodnim poklonima te su im dodijeljene diplome nakon čega je uslijedilo druženje okupljenih.