Radionica je popunjena. Zahvaljujemo svima na velikom interesu i prijavama!

Napomena: primamo predbilježbe za drugi termin radionice stoga ako ste zainteresirani javite nam se na email: hubbazia@opatija.hr

 

Grad Opatija i poduzetnički inkubator HUBBAZIA pozivaju vas na trodijelnu besplatnu radionicu pod nazivom “Balans privatnog i poduzetničkog života – upravljanje svojim poduzetničkim potencijalom”, koja će se održati u poduzetničkom inkubatoru Grada Opatije – HUBBAZIA, na adresi Vila Antonio, Nazorova 2, Opatija. Radionica je namijenjena široj zainteresiranoj javnosti, novim ili iskusnim poduzetnicima, entuzijastima, inovatorima, te kreativcima koji žive na širem području grada Opatije.

 

Radionicu vodi Ivana Rumac, iskusna konzultantica za organizacijski razvoj i vlasnica tvrtke Rumac Solutions d.o.o. iz Veprinca.

 

Detalji radionice:

 

Modul 1: Upravljanje samim sobom (self-management)

Datum: 11.06.2024.

Vrijeme: 17:00 – 20:00h

Otkrijte kako učinkovito upravljati svojim vremenom i svojom energijom, kako odrediti prioritete, te kako biti konzistentan i ustrajan. Naučite tehnike postavljanja prioriteta i smanjenja stresa kako biste povećali svoju produktivnost i osobno zadovoljstvo.

 

Modul 2: Upravljanje ciljevima

Datum: 13.06.2024.

Vrijeme: 17:00 – 20:00h

Razvijte vještine potrebne za planiranje i napredovanje kroz korištenje ciljeva za usmjeravanje. Naučite postavljati ciljeve koji rade za vas i vaš napredak (SMARTER).

 

Modul 3: Upravljanje ljudskim odnosima

Datum: 18.06.2024.

Vrijeme: 17:00 – 20:00h

Naučite kako graditi i održavati kvalitetne odnose s različitim profilima ličnosti sugovornika kolegama, klijentima i poslovnim partnerima. Poboljšajte svoje komunikacijske vještine, razumijevanje timske dinamike, sposobnost pregovaranja te rješavanja konflikata.

 

Pridružite nam se i naučite kako balansirati poslovni i privatni život dok razvijate svoj poduzetnički potencijal. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za osobni i profesionalni rast!

 

Prijave i dodatne informacije:

Grad Opatija daruje radionicu svima koji se prijave na vrijeme, a za prijave i dodatne informacije kontaktirajte nas putem emaila hubbazia@opatija.hr ili telefonom na 099 526 92 94, najkasnije do 10.06.2024. (radionica je popunjena). Za prijavu je dovoljno poslati osnovne osobne podatke, a važno je da prijavljeni mogu prisustvovati svim radionicama. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prihvaćene će biti one prijave koje pristignu do popunjenja radionice.