Ćakule o franšizama

U Opatiji četvrta po redu panel rasprava na temu poduzetništva u sklopu projekta HUBBAZIA

Poduzetničke ćakule Grada Opatije i Centra za inovacije u turizmu Hubbazia, održati će se

  1. travnja u 18 sati, u prostoru HUBBAZIJE uz moderatoricu Vedranu Lisica.

 

TEMA: “Kako koristiti franšizni potencijal?”

Sudjeluju:

// Ivan Starčević, Cammeo franšiza d.o.o.

// Andrija Čolak, Surf’n’Fries / CFCG d.o.o.

// Loris Dessardo, Auro Domus d.o.o.

 

Najbolje od hrvatskih franšiza na jednom mjestu – trojac Čolak, Starčević, Dessardo; razotkriti će sve prednosti i mane ovakvog modela poslovanja.

 

Što su Poduzetničke ćakule?

 

U Opatiji je prošle godine otvoren poduzetnički inkubator HUBBAZIA – Centar  za inovacije u turizmu. Radi se o novouređenom i moderno opremljenom prostoru koji u sklopu svojega programa nudi kvalitetne edukacije i program realiziranja poslovnih turističkih ideja.

 

Uz programe edukacija i radionica, dio programa su i eventi posvećeni spajanju poduzetnika, širenju mreže poduzetnika, obrtnika i studenata te izgradnji kvalitetne poduzetničke klime u gradu Opatiji, ali i okolici. Poduzetničke Ćakule će kroz 15 panela okupiti sve zainteresirane buduće i sadašnje poduzetnike, ali i sve one koje interesiraju poduzetničke teme kao što su: kako se odvažiti na poduzetništvo, kako razmišljati o vlastitom proizvodu ili usluzi u kontekstu razvoja opatijskog turizma, kako surađivati s jedinicama lokalne samouprave, kako se nositi s poteškoćama na poduzetničkom putu, a posebno – je li poduzetništvo previše zahtjevno, odnosno gdje i u čemu pronaći motivaciju za pokretanje vlastitog posla.