Pozivamo vas na još jedan sadržajan razgovor o atraktivnoj, ali i globalno aktualnoj temi pod nazivom “Održivost poduzetništva u turizmu”. Prvi zajednički panel Hubbazije i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održat će se ove srijede, 26. listopada 2022., s početkom u 9.00 sati, Dvorana Kvarner – B2 na 2. katu Fakulteta.

O cijelom rasponu pojma održivosti i njegove povezanosti s poduzetništvom i turizmom govorit će troje panelista koji pristižu iz različitih smjerova koje tema obuhvaća:

–              dr.sc. Ines Milohnić, redovita profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, između ostalog i nositeljica kolegija Poduzetnički menadžment održivog razvoja na poslijediplomskom doktorskom studiju “Menadžment održivog razvoja”

–              Nedjeljko Pinezić na panelu će govoriti kao, između ostaloga, dugogodišnji savjetnik – trener u projektima razvoja održivog turizma UNDP-a i USAID – a, u zemljama Zapadnog Balkana

–              Tamara Sergo, pročelnica odjela financija i društvenih djelatnosti Grada Opatije

Da održivost znači i opstanak za budućnost, vjerujemo, nije potrebno posebno naglašavati, no kako se ona sve može ostvariti u našoj konkretnoj lokalnoj zajednici kojoj pripadamo kao građani – pojedinci, kako kroz turističku destinaciju koju gradimo, a kako održivost smijemo koristiti i kao društvo poduzetnika, čut ćemo upravo na ovoj panel raspravi koju će moderirati HRT-ova radijska voditeljica Vedrana Lisica.