Poštovani,

u ime Grada Opatije i poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA pozivamo Vas na Poduzetničke ćakule u dvorani Vile Antonio (Nazorova 2, Opatija)

u srijedu 04.10.2023.u 18:30h

Panel diskusija na temu:

Poduzetnički duh u zdravstvu

Gosti panela:

  • Ivo Usmiani, mag.pharm., Jadran – galenski laboratorij d.d.
  • Maša Smokrović, dipl. iur., Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciji „Helena Smokrović“ i Hrvatska udruga poslodavaca Rijeka
  • Prof.dr.sc. Boris Nemec, dr.med., Specijalna bolnica za ortopediju „Dr. Nemec“
  • Mario Zambelli, dr.med., Poliklinika „Zambelli“

 

Svjetski poznati stručnjaci i poduzetnici podijeliti će svoja znanja, iskustva i strasti koje ih motiviraju. Čuti ćemo poduzetničke priče i avanture koje su ih čekale na putu do uspjeha. Panelisti će pokušati odgovoriti na pitanja koje su sve prilike za poduzetnike u zdravstvu, ima li mjesta za inovacije, što zdravstvo može ponuditi poduzetnicima – a što poduzetnici mogu ponuditi zdravstvu i sl.

 

Panel će moderirati Vedrana Lisica Pavlović, HRT-ova voditeljica koja nas od početka na poseban način vodi na našim panelima, u ležernoj atmosferi, zbog koje Poduzetničke ćakule imaju posebnu draž i okupljaju svaki puta sve više sudionika i publike.

 

Cilj Poduzetničkih ćakula je da se zainteresiranoj javnosti približe teme iz poduzetništva, da se umrežavaju i potiču na zbližavanje postojeći i novi poduzetnici, te da se izgrađuje kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

 

Ulaz na panel je besplatan, ali je broj mjesta ograničen.

 

Veselimo se vašem dolasku!