Poštovani,

u ime Grada Opatije i poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA pozivamo Vas na Poduzetničke ćakule u Vili Antonio (Nazorova 2, Opatija)

u srijedu 27.03.2024. u 18:00h

Panel diskusija na temu:

Poduzetništvo “na tanjuru”

Gosti panela:

  • chef David Skoko
  • event&yacht chef Srđana Jevtić
  • pastry chef Anja Žulić

 

Poznati chefovi koji su svoja svjetska znanja odlučili primijeniti u Hrvatskoj podijeliti će svoja poduzetnička iskustva na još jednim Poduzetničkim Ćakulama. Imati ćemo prilike čuti ponešto o njihovim autentičnim poduzetničkim pričama, ali i svim poteškoćama koje su ih pratile da postanu najbolji u svome poslu i ponude svjetsku razinu kvalitete. Zainteresirana javnost će imati prilike postavljati pitanja, ali i sudjelovati u diskusiji na temu gastro poduzetništva, inovacija, tehnika i trendova koji se pojavljuju u suvremenoj gastronomiji.

 

Panel će u opuštenoj atmosferi Ćakula moderirati Vedrana Lisica Pavlović, HRT-ova voditeljica sa dugogodišnjim iskustvom.

 

Cilj Poduzetničkih ćakula je da se zainteresiranoj javnosti približe teme iz poduzetništva, da se umrežavaju i potiču na zbližavanje postojeći i novi poduzetnici, te da se izgrađuje kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

 

Ulaz na panel je besplatan, ali je broj mjesta ograničen stoga posjetiteljima predlažemo da što ranije dođu na događanje.

 

Veselimo se vašem dolasku!